miercuri, 21 noiembrie 2012

Orbu' gainii

     Ce imi plac idiotii aia care intreaba frecvent "de ce se ascunde PDL de culoare portocaliu si de numele lui". Ma amuza si in acelasi timp imi vine sa ii scuip sa isi dea seama cat de idioti sunt, cat de prosti sunt si cat de mult ii manipuleaza televiziunea.
     Sunt rau, dar cum sa ma adresez unui asemenea caracter care nu isi da seama ca in fiecare lupta electorala candidatii isi aleg culori diferite in care sa se promoveze si ca la aceste alegeri avem variantele USL si ARD, doua aliante politice sub care se ascund toate partidele de pana acum de pe scena politica.
     Daca iti dai seama ca unul se ascunde, cum de esti atat de orb incat sa nu observi ca toti se ascund?
     PSD pe vremea lui Nastase prefera albastrul, pe vremea lui Geoana avea un rosu strident, iar acum in alianta fiecare candidat poate sa foloseasca ce culoare doreste.
     PDL a candidat in albastru, portocaliu, combinatii de albastru+portocaliu+alb, iar acum in ARD toti candidatii sunt liberi sa isi aleaga culorile in care imi tiparesc materialele de campanie.
     PNL este singurul partid care atunci cand a candidat singur a acut culoarea galbena, dar in aliante a folosit portocaliul sau albul.
     Inainte sa te intrebi cine si de ce se ascunde de o anumita culoare, intreaba-te cum de te lasi atat de usor manipulat de televiziune!

Un comentariu: