vineri, 18 ianuarie 2013

FOTE (festivalul olimpic al tineretului)


   Nu vreau sa aduc laude, cine ma cunoste stie ca o apreciez. Acum, dupa ani in care s-au aruncat cu bolocani in ea, rezultatele incep sa apara si in timp o sa le simtim mai mult din cauza ca predecesorii ei nu i-au continuat proiectele. Scriu aici doar despre ce cunosc, caci cu siguranta sunt rezultate despre care inca nu am auzit.
   Incep cu investitia care am si vazut-o la Straja, o statiune care a ajuns la saturatie si in care nimeni nu mai investea nimic, este acum revitalizata prin schimbarea principalei instalatii de schi din statiune si creearea unei noi partii. Proiectul e mai, dar cine sa il continue?
   Cel putin doua statiuni noi despre care tot aud in ultima perioada, aflate pe superbul traseu Transalpina, ma refer aici la Voineasa si Sureani, doua statiuni noi construite cu ajutorul aceleiasi persoane, doua statiuni care au o posibilitate imensa de dezvoltare si care in urmatorii ani o sa tina banii romanilor in tara in loc sa fie risipiti prin Austria si Franta.
   Astazi citesc ca la Rasnov, in apropierea Brasovului, in colaborare cu OMV s-a construit o baza sportiva doatata cu 4 trambuline pentru sarituri cu schiurile. Datorita investitilor avem deja copii castigatori de concursuri internationale la acest sport de iarna unde pana acum practic nu existam. Sa nu mai spun ca in aceasta perioada au loc pe valea Prahovei (Predeal, Poiana Brasov, Sinaia, Rasnov) Festivalul Olimpic al Tineretului European. 
   Nu o scuz pentru greselile ce le-a facut, dar personal, ca iubitor al sporturilor de iarna ii aduc multumiri Elenei Udrea pentru investitiile facute in domeniul schiabil din Romania. Nutzi te iubesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu